Infiintata în 2004, SC Policont SRL ofera servicii de contabilitate financiara intreprinderilor mici, mijlocii si la microintreprinderi cu toate activitatile: productie, servicii, comert, societati non profit, intreprinderi individuale sau profesii liberale.

Pe langa toate serviciile de contabilitate efectuam expertize contabile judiciare si extrajudiciare, intocmim contestatii si plangeri contraventionale impotriva actelor administrative incheiate de organele de control financiar/fiscal.

Potrivit actului constitutiv, asociatii Policont SRL sunt Florea Aurel Cristian, care detine 80% din capitalul social si Florea Zamfira care detine 20% din participatii. Capitalul social initial a fost de 200 lei, ajungand in prezent la valoarea de 100.000 Lei.

SOLUTII

Eficienta Serviciilor

Eficienta serviciilor oferite cu efect maxim pentru Client

Asistenta si Consultanta

Reprezentare pe durata controalelor si consultanta contabila și fiscala

Costuri reduse

Reducerea cheltuielilor prin externalizarea serviciilor de contabilitate
MISIUNEA NOASTRA

Sustinem progresul clientilor nostrii prin oferirea serviciilor de inalta calitate. Firma noastra a fost cladita sub semnul integritatii si al celor mai inalte standarde etice, astfel ca valorile care stau la baza parteneriatelor noastre de afaceri sunt încrederea, respectul, responsabilitatea și cooperarea.

VIZIUNEA NOASTRA

Avem o directie bine definita pe care o urmam pe termen lung alaturi de partenerii nostri. Ne dorim sa fim lideri in domeniu si intotdeauna prima alegere in serviciile oferite.

ECHIPA NOASTRA

Suntem complet dedicati afacerii tale

CE SPUN CLIENTII NOSTRI
Ferencz Robert
Antreprenor
Firma extrem de seriosa, echipa foarte bine pregatita si specializata pe serviciile de contabilite si consultanta.
<
ALEGE SA LUCREZI CU NOI

Trimite-ne datele tale, iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp

    Nume
    Prenume
    Email
    DORESTI SA NE VIZITEZI LA SEDIU ? Vezi aici unde ne gasesti